Републиканските кандидати ще започнат да се борят в понеделник в Айова,

...
Републиканските кандидати ще започнат да се борят в понеделник в Айова,
Коментари Харесай

Този кандидат на Републиканската партия за 2024 г. беше насочен към много повече атакуващи реклами, отколкото всеки друг, който се насочва към първичните избори

Републиканските претенденти ще стартират да се борят в понеделник в Айова, до момента в който участниците в фракцията и гласоподавателите стартират да вземат решение кой претендент от Републиканската партия ще вземе на президента Байдън този ноември.

Републиканското първично съревнование е в ход от съвсем година и включва широкомащабни офанзиви, защото претендентите се борят, с цел да понижат разликата сред себе си и някогашния президент Тръмп, който поддържа водещи позиции в социологическите изследвания.

Но макар статута на Тръмп като любимец, той не е най-целеният претендент на Републиканската партия. Вместо това претендентите, които се борят зад него, са се насочили един към различен, пробвайки се да понижат и да се дистанцират от противниците си.

Бившият президент Доналд Тръмп, бивш дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли, губернаторът на Флорида Рон ДеСантис и предприемачът Вивек Рамасвами се борят за републиканската президентска номинация. (Getty Images)

Надпреварата вклю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР